Onze Aanpak

Wat wij doen is maatwerk. Op basis van een zorgvuldige intake bepalen we samen met u de passende aanpak. Wij werken in ieder geval op een progressie gerichte manier, zetten aan tot het voeren van waarderende gesprekken en het werken vanuit talenten en sterke punten.

Onze programma’s bestaan voor het grootste gedeelte uit doen en het laten ervaren door de deelnemers. De grootste bereidheid tot leren en veranderen ontstaat uit de eigen ervaring of de gedeelde ervaring met elkaar.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Bijdragen aan groei en ontwikkeling op individueel niveau.
  • Verdere ontwikkeling van de samenwerking binnen teams.
  • Een projectgroep een kickstart geven.
  • Uw leiderschap verder ontwikkelen en ervoor zorgen dat u aansluit bij de behoeften en verwachtingen van uw medewerkers.
  • Het uitbouwen van een duurzame manier van leiden, begeleiden en coachen van medewerkers die meer motivatie, betrokkenheid en betere resultaten oplevert.
  • Als u uw medewerkers en leidinggevenden vaardiger wilt maken in het voeren van progressie gerichte gesprekken, bijvoorbeeld als u wilt starten met het ontwikkelgesprek.
  • Als u stappen wilt zetten van samen werken naar samenwerken, de onderstroom naar boven wilt halen en de minderheid een stem wilt geven.

Wij werken met veel plezier samen en dragen bij aan groei en ontwikkeling.

BLOG

Betrokkenheid meten met klimaatvragen

Klimaatvragen en motivatie/betrokkenheid.Er is één heel belangrijke manier om succes positief te beïnvloeden, namelijk door het creëren van het soort arbeidsklimaat dat eraan bijdraagt dat het lukt getalenteerde mensen aan te trekken, te focussen, door te...

Leiderschap is meer dan het hebben van een visie!

Hieronder het artikel van Ben Tiggelaar uit NRC.

Hij beschrijft dat zelfs de meeste topmanagers zien dat verandering nodig is en dat ze, ondanks dit inzicht, niet of maar of beperkte mate in beweging komen.