Onze Aanpak

Wat wij doen is maatwerk. Op basis van een zorgvuldige intake bepalen we samen met u de passende aanpak. Wij werken in ieder geval op een progressie gerichte manier, zetten aan tot het voeren van waarderende gesprekken en het werken vanuit talenten en sterke punten.

Onze programma’s bestaan voor het grootste gedeelte uit doen en het laten ervaren door de deelnemers. De grootste bereidheid tot leren en veranderen ontstaat uit de eigen ervaring of de gedeelde ervaring met elkaar.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Bijdragen aan groei en ontwikkeling op individueel en team niveau.
  • Het uitbouwen van de samenwerking binnen teams.
  • Uw leiderschap verder ontwikkelen en ervoor zorgen dat u aansluit bij de behoeften en verwachtingen van uw medewerkers.
  • Het uitbouwen van een duurzame manier van leiden, begeleiden en coachen van medewerkers die meer motivatie, betrokkenheid en betere resultaten oplevert.
  • Als u uw medewerkers en leidinggevenden vaardiger wilt maken in het voeren van progressie gerichte gesprekken, bijvoorbeeld als u wilt starten met het ontwikkelgesprek.
  • Een projectgroep een kickstart geven.

Wij werken met veel plezier samen en dragen bij aan groei en ontwikkeling.

BLOG

Sinds vandaag geaccrediteerd Facet5 facilitator.

Vanaf vandaag mag ik individuen en teams ook ondersteunen in het uitbouwen van de kennis over de eigen persoonlijkheid en daar waar relevant die van de collega's. De Facet5 persoonlijkheidsvragenlijst geeft inzicht in de eigen persoonlijkheid vanuit 5 specifieke...

Hoe komt het dat veel medewerkers geen opleiding willen?

In NRC Next van het afgelopen weekend stond een artikel (zie link onderaan de pagina) over dit onderwerp. Wat zijn volgens mij de redenen waarom medewerkers niet aan een opleiding beginnen terwijl er wel budget beschikbaar is? Ze weten soms niet eens dat er budget is....

Voorkom een burn out en wat te doen als hij er (bijna) is?

Vermoeidheid, oververmoeidheid en vervolgens een burn out. Hoe doorbreken we deze situatie waar steeds meer werkenden in terecht (dreigen) te komen? (zie onderaan een link naar een artikel in NRC van vandaag) Er zijn in ieder geval drie partijen bij betrokken....